A Hallgatói Képviselet bemutatkozása

KÜLDETÉSNYILATKOZAT
Erre a linrke kattintva elolvashatod küldetésnyilatkozatunkat, melyben megpróbáltuk összefoglalni, mit is tekintünk elsődleges céljainknak, valamint mik azok az alapvető motivációk és szándékok, amelyek szervezetünket működtetik.

►AZ ÉPÍTÉSZ HALLGATÓI KÉPVISELET
Olvasd el az Építész HK részletesebb bemutatkozását, mely által alaposabb képet kaphatsz a Képviselet történetéről, formálódásáról és jelenlegi helyzetéről a Karon és az Egyetemen, valamint a hallgatóságon belül.

►FELÉPÍTÉS
Az oldalt megnyitva megismerheted az Építész HK felépítését, a Képviselet összetételét és feladatköreit/posztjait, valamint az ezekhez tartozó részleteket.

►MŰKÖDÉS
Ezen az oldalon olvashatsz a HK mindennapi működéséről, mely által megismerheted, hogyan születnek meg döntéseink, hogyan készítünk elő egy projektet, vagy éppen hogy próbáljuk megtalálni a hallgatóság számára legjobb megoldást egy-egy kari megújulási/változási során.

►A HK MUNKÁJÁT SEGÍTŐ TESTÜLETEK
A HK munkáját több hallgatói testület is segíti a legmagasabb minőségű munkavégzés érdekében. Ezeknek a testületeknek a munkájával nagyon sokszor találkozhatsz, ezen az oldalon alaposabban is megismerheted őket.