Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás 2017/18 tavasz

Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás 2017/18 tavasz

Szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy aktiválásra kerültek a 2017/18 tavaszi félévre szóló Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázási felületek. A leadására január 1. és február 4. között lesz lehetőségetek. Amennyiben szociális pontjaitokat a kollégiumi felvételi eljárás során szeretnétek beszámíttatni, a pályázatok leadásának határideje január 16. 23.59, a hiánypótlás határideje pedig január 21. 23:59. A pályázatok leadásához szükséges igazolásokat a BME Egységes Szociális Rendszerének felületére kell feltöltenetek.

Az ESZR pontozási rendszerét és a szociális támogatásokhoz szükséges igazolások rendjét a BME Térítési és Juttatási Szabályzatának 2. számú melléklete és a 2017/18. tanév tavaszi félévére vonatkozó Igazoláslista tartalmazza. A pályázat leadásához segítséget nyúltó Igazoláslista kivonat szintén megtalálható az ESZR honlapján.

Az ESZR használatában az ESZR felhasználói segédlet nyújt segítséget, amely részletesen leírja a pályázat létrehozásának, szerkesztésének és leadásának módját. 

A pályázattal kapcsolatos kérdéseiteket a juttatas@epiteszhk.bme.hu email címen tehetitek fel.