Szavazás a szociális pályázatokat bírálók személyéről - 2017/18 tavasz

Szavazás a szociális pályázatokat bírálók személyéről - 2017/18 tavasz

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Alapszabálya és annak 8. számú melléklete alapján az Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet Hallgatói Szavazást hirdet a rendszeres szociális ösztöndíj és alaptámogatás pályázatok bírálóinak személyéről.

Ha szeretnétek megismerni a kollégiumi és szociális ügyekkel kapcsolatos eljárás gyakorlatát, érdekel a szociális ösztöndíj pályázatok bírálása, jelentkezzetek a Kollégiumi és Szociális Bizottságba!

A szavazásra jogosult hallgatók névjegyzékét megtekinthetitek a HK irodájában és elektronikusan mellékletben április 18. (csütörtök) és április 26. (hétfő) között. 

A jelentkezéshez feltétlenül szükségetek lesz egy rövid bemutatkozó szövegre, valamint egy fekete-fehérben is felismerhető igazolványkép jellegű fotóra! Jelölést 2018. április 9. (hétfő) 23:59 óráig a honlapon megtalálható linken keresztül tudtok leadni.

A Szavazás megkezdése előtt Kari Hallgatói Fórumot tartunk, amin bemutatkozhatnak az új jelöltek.  A Fórum a Bercsényi 28-30 Kollégium Nagytársalgójában kerül megrendezésre 2018. május 3-án 17.00-kor. A Szavazás a Fórum után kezdődik, és 2018. május 10-ig tart.

Szavazási Bizottság tagjai:

Török Lili: Szavazási Bizottság elnök - elérhetőség: torok.lili@epiteszhk.bme.hu
Kádár Bálint PhD: Dékán által delegált oktató
Schaf Alexa Lili: EHK delegált
Böröndy Júlia: HK által felkért tag
​Patai Boglárka: HK által felkért tag
Varga Sarolta: HK által felkért tag

A Szavazás során Igen-Nem válaszok adhatók, valamint tartózkodnásra is van lehetőség, amennyiben az adott személyről nem tudtok dönteni. A Kollégiumi Szociális Bizottságba abban az esetben van lehetőség bekerülni, ha valaki a szavazás során legalább 50% igent ért el, valamint az indulók közül rangsorban az első négy személy között szerepel. A mandátum a 2018/19. tanév őszi féléves Hallgatói Képviselet Tisztújításáig tart.

Kérdés, észrevétel esetén keresd fel a Szavazási Bizottság elnökét, Török Lilit a torok.lili@epiteszhk.bme.hu e-mail címen.