Közösségi ösztöndíj pályázat - 2018/19 ősz

Közösségi ösztöndíj pályázat - 2018/19 ősz

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet Közösségi ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat 11/A. § alapján, melynek célja  a Karon végzett közéleti tevékenység jutalmazása. A pályázat során a 2018. június 1. és 2018. október 31. között végzett tevékenységek kerülnek beszámításra.

A korábbi félévekkel ellentétben idén ebben az ösztöndíjban kerülnek jutalmazásra a HK különböző testületei (Hallgatói Gazdasági Bizottság, Kollégiumi és Szociális Bizottság, Gólyatanács, Senior Kör) és a vizsgált időszakban lezajlott rendezvényeket szervező csoportok is, tehát abban az esetben is ezt az ösztöndíj pályázatot adjátok le, amennyiben az ezekben a csoportokban végzett tevékenységeteket szeretnétek elismertetni. Emellett az ösztöndíj továbbra is szól a Hallgatói öntevékeny körökben és csoportokban tevékenykedők számára.

A pályázat leadási határideje november 8. 23:59.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a BME Hallgatói Külügyi Testület részeként működő szervezetekben végzett, a BME Egyetemi Hallgatói Képviselet által kiírt Hallgatói Külügyi Ösztöndíj pályázatban értékelhető teljesítmény a Közösségi ösztöndíj pályázat során nem vehető figyelembe.

A pályázat hirdetményét, valamint a pályázathoz beadandó dokumentumok mintáit és a feltöltési felületet a jobb oldalon találjátok.

Kérdéseiteket a juttatas@epiteszhk.bme.hu címen tehetitek fel.