Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás - 2019/20 ősz

Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás - 2019/20 ősz

Szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy aktiválásra kerültek a 2019/20 őszi félévére szóló Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázási felületek. A leadásra július 1. és augusztus 26. között lesz lehetőségetek. Amennyiben szociális pontjaitokat a kollégiumi felvételi eljárás során szeretnétek beszámíttatni, a pályázatok leadásának határideje július 14. 23:59, a hiánypótlás határideje pedig július 23. 23:59. A pályázatok leadásához szükséges igazolásokat a BME Egységes Szociális Rendszerének felületére kell feltöltenetek.

Az ESZR pontozási rendszerét és a szociális támogatásokhoz szükséges igazolások rendjét a BME Térítési és Juttatási Szabályzatának 2. számú melléklete és a 2019/20. tanév őszi félévére vonatkozó Igazoláslista tartalmazza.

Az ESZR használatában az ESZR felhasználói segédlet nyújt segítséget, amely részletesen leírja a pályázat létrehozásának, szerkesztésének és leadásának módját. Az Igazoláslista értelmezéséhez az ESZR Letöltések füle alatt található Általános igazoláslista kivonat nyújt segítséget, illetve külföldi igazolásokhoz is találtok segédleteket ugyanitt.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseiteket a juttatas@epiteszhk.bme.hu email címen tehetitek fel.