Közösségi ösztöndíj pályázat - 2019/20 ősz

Közösségi ösztöndíj pályázat - 2019/20 ősz

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet Közösségi ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat 34. § alapján, melynek célja  a Karon végzett közösségi tevékenység jutalmazása. A pályázat során a 2019. május 1. és 2019. október 31. között végzett tevékenységek kerülnek beszámításra.

Ebben az ösztöndíjban kerülnek jutalmazásra a HK különböző testületei (Hallgatói Gazdasági Bizottság, Hallgatói Szociális Bizottság, Gólyatanács, Senior Kör) és a vizsgált időszakban lezajlott rendezvényeket szervező csoportok is, tehát abban az esetben is ezt az ösztöndíj pályázatot adjátok le, amennyiben az ezekben a csoportokban végzett tevékenységeteket szeretnétek elismertetni. Emellett az ösztöndíj továbbra is szól a Hallgatói öntevékeny körökben és csoportokban tevékenykedők számára.

A pályázat leadási határideje november 12. 23:59.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a BME Hallgatói Külügyi Testület részeként működő szervezetekben végzett, a BME Egyetemi Hallgatói Képviselet által kiírt Hallgatói Külügyi Ösztöndíj pályázatban értékelhető teljesítmény a Közösségi ösztöndíj pályázat során nem vehető figyelembe.

A pályázat hirdetményét, valamint a pályázathoz beadandó dokumentumok mintáit és a feltöltési felületet a jobb oldalon találjátok.

Kérdéseiteket a palyazat@epiteszhk.hu címen tehetitek fel.