Szavazás a szociális pályázatokat bírálók személyéről - 2019/20 tavasz

Szavazás a szociális pályázatokat bírálók személyéről - 2019/20 tavasz

Kedves Hallgatók,

a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Alapszabálya és annak 8. számú melléklete alapján az Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet Hallgatói Szavazást hirdet a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatok bírálóinak személyéről.

Ha szeretnétek megismerni a szociális ügyekkel kapcsolatos eljárás gyakorlatát, érdekel a szociális ösztöndíj pályázatok bírálása, jelentkezzetek a Hallgatói Szociális Bizottságba!

A jelentkezéshez feltétlenül szükségetek lesz egy rövid bemutatkozó szövegre, valamint egy fekete-fehérben is felismerhető igazolványkép jellegű fotóra!
Jelölést 2020. június 10. (szerda) 23:59-ig a honlapon megtalálható linken keresztül tudtok leadni.

A szavazásra jogosult hallgatók névjegyzékét megtekinthetitek elektronikusan a mellékletben május 30. (szombat) és június 6. (szombat) között.

A Szavazás megkezdése előtt Kari Hallgatói Fórumot tartunk.  A Fórum online formában, Teamsen kerül megrendezésre 2020. június 11-én 18.00-kor. A Szavazás a Fórum után kezdődik, és 2020. június 18-ig tart.

Szavazási Bizottság tagjai:

Szabó-Temple Marcell: Szavazási Bizottság elnök
- elérhetőség: szabo-temple.marcell@epiteszhk.hu
Weiszkopf András: Dékán által delegált oktató
Dáni Eszter: EHK delegált
Baksa Zsófia: HK által felkért tag
Antal Jázmin: HK által felkért tag
​Fehér Ákos: HK által felkért tag
 

A Szavazás során Igen-Nem válaszok adhatók, valamint tartózkodásra is van lehetőség, amennyiben az adott személyről nem tudtok dönteni. A Hallgatói Szociális Bizottságba abban az esetben van lehetőség bekerülni, ha valaki a szavazás során legalább 50% igent ért el. A mandátum a 2020/21. tanév őszi féléves Hallgatói Képviselet Tisztújításáig tart.

Kérdés, észrevétel esetén keresd fel a Szavazási Bizottság elnökét, Szabó-Temple Marcellt a szabo-temple.marcell@epiteszhk.hu e-mail címen.