Egyéb ösztöndíjak

Az ösztöndíj pályázatról

A Kollégiumi és Szociális Bizottság tagjainak munkáját ösztöndíj formában jutalmazza az Egyetemi Hallgatói Képviselete, illetve az Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet. A Rendszeres szociális ösztöndíj pályázatok bírálásáért az EHK, míg a költségtérítés/önköltség csökkentés pályázatok bírálásáért a HK hirdet meg ösztöndíj pályázatot. Ez tehát két külön ösztöndíjat jelent, mindkettőt a szociális pályázatok pályázási időszakát követően hirdetik meg.

Évekkel ezelőtt az egész bírálói tevékenységet a kari hallgatói képviseletek jutalmazták, az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2016 óta vesz részt a bírálók jutalmazásában.

A pályázás menete

Bár az EHK és a HK ösztöndíj pályázataira külön kell pályázni, a jelentkezés, a bírálás és a bírálási szempontok is nagyban hasonlítanak. A pályázás során mindössze a bírálóknak egy adatlapot kell kitölteni, a pályázás mentetét a mindenkori juttatás-térítési referens felügyeli mint a Kollégiumi és Szociális Bizottság elnöke.

A pályázatok elbírálása

A két pályázat során különb9ző szempontok kerülnek beszámításra súlyozással. A legfontosabb szempont az egyes bírálók által előbírált és elbírált pályázatok száma, továbbá a személyes bemutatáson eltöltött óraszám. 

Eredmények

2016/17 - őszi félév
Hirdetmény - 2016/17 - ősz
   Eredmény - 2016/17 - ősz