Kell-e Építész HK?

Kell-e Építész HK?

Interjúsorozatunk újabb részében Molnár Csaba dékán úr válaszolja meg a kérdést, hogy szükség van-e Építész HK-ra. 

Tisztelt Hallgatóság! 

Hogy kell-e Építész HK? A kérdés költőinek látszik, pedig vannak olyan nézetek is, hogy esetleg nem. Az én véleményem a kari vezetéssel egyetértésben az, hogy IGEN. 
Miért? Ennek több oka is van, melyek közül hármat emelnék ki: 
1. Az Építészmérnöki karon a Hallgatói Képviselet szerepe nem csak a törvényi előírások betartása végett fontos, hanem azért is, mert az elmúlt évek bebizonyították, hogy rendkívül hatékony kontrollt jelent a munkájuk az összes oktatást érintő folyamatban. 
2. A Hallgatói Képviselet az összekötő kapocs a hallgatók és az oktatók között mind a hivatali, mind a hétköznapi munka során. Az együttműködés, ami jellemzi e kapcsolatunkat a bizalmon és mind két fél jó szándékú és jobbító akaratán alapul. 
3. A Hallgatói Képviselet az elmúlt  közel 10 év alatt szisztematikus és tudatos munkával felépítette az érdekképviselethez szükséges profin működő szervezeti rendet. E tevékenysége során olyan minőségű munkát végez, mely számunkra is példaértékű lehet. 
Ha esetleg a hallgatók úgy éreznék, hogy nekik nem szükséges Hallgatói Képviselet, a dékáni vezetés akkor is szükségesnek és nélkülözhetetlennek látja aktív jelenlétüket a kar életében.

Következő kérdésünkre, mi szerint ki lesz a HK üj elnöke, Balázs Anna jelenlegi elnök fog válaszolni. 

#TISZTÚJÍTÁS #HK #KSZB #GT 
Szavazz szeptember 29-ig a Tisztújítás jelöltjeire a következő helyszíneken!

Kovács Fruzsina