Programajánló - X. Építész Szakmai Napok

Programajánló - X. Építész Szakmai Napok

 X. Építész Szakmai Napok – leendő építészeknek és pályatévesztőknek 

Kedden, vagyis október 8-án kezdődik a 2019-es Szakmai Napok, melynek tematikája ezévben az építészet területeinek sokszínűsége. A programok összeállítása során a szervezők nem titkolt célja volt külön kihangsúlyozni a szakma határterületeit, rávilágítva a számtalan lehetőségre, mely az itt megszerzett diplomával előttünk áll.
A következő sorokban rövid ajánlónkat olvashatjátok.

 
plaakt_1.png

TERC kiadó - építészként egy könyvkiadónál

A TERC kiadó neve egyetlen építész hallgató számára sem ismeretlen, tanulmányaink során rendszeresen forgatjuk könyveiket. Az 1990-ben három barát által alapított TERC Kft mára Magyarország legjelentősebb építészeti és építőipari kiadójává nőtte ki magát.
Arról, hogy mivel lehet építészként egy könyvkiadónál foglalkozni, Lévai-Kanyó Judit, szakkönyvkiadó üzletágvezető mesél a kedden, 18:30-kor kezdődő előadáson a Bercsényi 28-30 Kollégium Nagytársalgójában.

 

Németvölgyi Residence - „Szerkezettől a belsőépítészetig”

A Szakmai Napokon minden évben lehetőségetek nyílik épületbejárásokon részt venni – nincs ez másképp idén sem.
Gólyáktól a végzősökig mindenki számára tanulságosnak és érdekesnek ígérkezik a jelenleg épülő luxuslakópark, a Németvölgyi Residence építkezésének megtekintése. A 6 épületből álló, 41 lakást tartalmazó villapark a Biggeorge ingatlanfejlesztő cégcsoport generálkivitelező cégének projektje, melynek bejárása során nem csupán a megépülés fázisait lehet végigkövetni, de szó lesz arról is, hogyan működik egy ingatlanfejlesztő és kivitelező cég, illetve milyen lehetőségei vannak ezeken a területeken egy pályakezdőnek.

A bejárásra csütörtökön 13:00-kor kerül sor. A részvételhez jelentkezés szükséges.

 

További programokért látogassatok el a X. Szakmai Napok facebook-eseményéhez!

Böröndy Júlia
főszerkesztő