KépKocka

A KépKockánál azt tűztük ki célul, hogy az Építészmérnöki Kar szakmai és közéleti eseményeit megörökítsük és archiváljuk minőségi módon, majd közzétegyük, hogy mindenki számára elérhető legyen.Céljaink között szerepel továbbá kisfilmek, interjúk készítése olyan témákról, amelyeket mi építészek fontosnak tartunk, illetve ami bármilyen módon felkeltette kíváncsiságunkat.

A kör tagjainak lehetőségük van megismerkedni a fotózás, videózás, vágás, forgatókönyvírás rejtelmeivel. Ezt a tudásanyagot a belsős oktatások során és a kari események rögzítésekor van lehetőség elsajátítani így elméleti és gyakorlati szinten is képezhetitek magatokat. 

A kör mindennapjai nem csupán szakmai élettel telnek. Hangsúlyt fektetünk a csapatépítésre, egymás megismerésére; ezzel is segítve a hatékony közös munkát. Egy-egy szemeszter során közös programokat szervezünk: főzések, sörözés, közös mozizások. Félévről-félévre változatos workshopokkal indítjuk a szemesztert ami alatt a videózás/fotózás egy-egy speciális területét is érintjük. Továbbá minden nyáron tartunk csapatépítő tábor, ami egy közösen eltöltött hosszú hétvégét jelent. 

Találkozhatsz velünk minden nagyobb eseményen, illetve hétfő esténként 20:00-kor a Bercsényi Kollégium Stúdiójában. Mindenkit szeretettel várunk!