Közönséges Vetítés

Régóta működő körünk a filmezésről, mozi szervezésről szól. Elsősorban un. „rétegfilmeket” vetítünk, nem szeretjük a multiplexek mainstream vonalát. Nálunk olyan filmeket láthattok, amikkel ritkán találkozik az átlag ember.
A vetítések szerda esténként, a Bercsényi 2. emeleti lépcsőfordulójában kerülnek megrendezésre. Készítünk teát és zsíros kenyeret, amiből bárki szabadon fogyaszthat, ugyan ez vonatkozik a filmezésre is. A rendszeres mozi mellett néha ellátogatunk a B3ba vagy a Gödörbe, egy-egy film erejére, szoktunk rendezni más köröknek vetítést, alkalmanként pedig maratonokra vállalkozunk.
Csapatunk egy kis baráti társaság, szívesen látunk bárkit, aki csatlakozni akar, várjuk gólyák jelentkezését is. A rendszeres feladatok közé a vetítések hirdetése tartozik, ilyen a plakát készítés és ragasztás, illetve az internetes reklámozás.
A mozikat mindig hirdetjük facebookon, levlistákon, a koliban pedig láthatjátok a plakátokat. Ezekből ha tetszik valamelyik, elvihetitek a vetítés után, vagy ha kértek nyomtatunk is.
Némi ízelítő eddigi filmjeinkből: Psycho, Kopaszkutya, Annie Hall, 9 es terv az űrből, Biutiful, Keresztapa maraton, Star Wars eredeti trilógia maraton, Sátántangó.
Szeretettel várunk mindenkit!